Kundesenter


KJØPSBETINGELSER


 

Generelle betingelser
Anouska Colourful Living eies av Anouska AS, organisasjonsnummer 894 268 352.

 

Prisinformasjon
Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises både inkl. og eks. merverdiavgift i kassen. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet, som utgifter til porto, frakt m.m.

 

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 

Betalingsbetingelser
Hos anouska.no kan du betale med Visa og MasterCard. Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen, verifiseringskoden (CVV) og din BankID. Når du lager en bestilling hos oss med ditt kort sjekker vi at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Anouska så lenge ordren eksisterer. Dersom du får din ordre avbestilt vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt. Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss. Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa eller Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.