Kundesenter


PERSONVERN


Personvernserklæring for Anouska AS og Anouska Engros AS.

 

Denne Personsvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på anouska.no og i forbindelse med kjøp og henvendelser i våre fysiske butikker Anouska Engros AS, Hvalstad og Anouska AS, CC-vest. Vi har samlet sammen informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har i forhold til Personvern.

Anouska Engros AS har, organisasjonsnummer: 914795284, Anouska CC-Vest organisasjonsnummer; 914795184  er ansvarlig for behandlingen og oppbevaring av persondata fra våre kunder og kan kontaktes vedrørende spørsmål angående dette. Kontakt oss på post@anouska.no

 

 

Anouska nettbutikk:

Hvilke personopplysninger behandler vi:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Kortinformasjon
  • Leveringsadresse
  • Ordrehistorikk

Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at et kjøp skal kunne gjennomføres i nettbutikken. Du kan likevel gjennomføre et kjøp som gjest, uten å opprette noen kundekonto.

Dersom du har opprettet en kundekonto i vår nettbutikk, kan du når som helst logge deg inn med ditt brukernavn og passord, og oppdatere/endre din informasjon. Du kan også se historikk og fakturaer tilhørende dine ordrer.

Ved opprettelse av kundekonto får du muligheten til å krysse av for at du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av utsendelsen av nyhetsbrev, enten via din kundekonto eller ved å klikke på linken nederst i vårt nyhetsbrev.

 

 

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?


Anouska Engros AS selger ikke våre kunders personopplysninger til en tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få tilsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. Hvis dette skulle skje vil det inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningen skal foregå. Anouska Engros AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.


Som de fleste andre nettsteder bruker vi cookies for å kunne analysere og ta ut statistikk, slik at vi kontinuerlig kan forbedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Disse brukes kun til å ivareta brukervalg du gjør på siden. Et eksempel er lagring av handlekurven din, slik at vi kan analysere hvordan du bruker sidene våre. Deretter bruker vi denne informasjonen videre for å forbedre og optimalisere våre produkter. Enkelte av disse opplysningene kan sees på som personopplysninger på innsamlingstidspunktet, slik som din IP-adresse.

Disse eksterne tjenestene bruker vi på våre sider:

 

 

Analyse

Google Analytics

Google Analytics benytter vi for å kunne analysere relevant data, for å eksempelvis finne ut av hvordan kundene våre fant nettbutikken, hvor ofte besøker de nettbutikken og hvilken kanaler har vi mest trafikk fra.

 

 

Markedsføring

Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er våre største markedsføringskanaler. Vi bruker Facebook for å kunne tilspisse og rette våre Facebook innlegg til det mest relevante målgruppen ved hjelp av personlig informasjon som våre kunder har gitt Anouska AS. 

 

 

Anouska butikk:

I enkelte saker som reklamasjoner, returer, deponeringer, bestillinger og produkter som blir holdt av kan det være nødevndig å oppevare personopplysninger som; 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-post

 

Du kan på hvilket som helst tidspunkt be om innsyn i lagret informasjon på ditt navn. Dersom du ønsker at din kundeinformasjon skal slettes tar du kontakt med post@anouska.no. Anouska sletter opplysningene om deg i tråd med krav i regelverket. Opplysninger vil som hovedregel slettes når det ikke lenger vil være behov for å lagre opplysningene. Regnskapsloven og annen lovgivning kan i enkelte tilfeller pålegge oss å lagre visse typer informasjon i et lengre tidsrom.

 

 

Generelt:

Kort oppsummert hva bruker vi dine personopplysninger til?

  • Oppfyllelse av plikter knyttet til salg: Yte best mulig kundeservice, levering av ordre, samt oppfyllelse av våre plikter etter gjeldende regelverk.
  • Etablering og administrasjon av kundekonto: Administrere dine kontaktopplysninger, og eventuelt samtykke til mottak av vårt nyhetsbrev (kun via bruker i nettbutikk).
  • Via kundeservice: Innhenting av nødvendig informasjon for å kunne hjelpe deg med den konkrete henvendelsen.
  • Markedsføring: Utsendelse av nyhetsbrev ved samtykke, rettede annonser i sosiale medier, samt display annonser i ulike nettverk.
  • Reklamasjoner: Ved trenger dine kontaktopplysninger for å kunne registrerer reklamasjonen, gjennomføre retur, reparasjon eller omlevering.
  • For å videreutvikle våre tjenester: Gjennom analyse av ditt kjøp og brukeratferd på anouska.no vil vi kunne ta ut relevant statistikk for kunne videreutvikle våre tjenester på en god og forsvarlig måte.

Dine rettigheter

  • Trekke samtykke om mottakelse av nyhetsbrev tilbake. Dette kan gjøres på din kundekonto, ved å klikke nederst i vårt nyhetsbrev eller ved å kontakte kundeservice.
  • Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom du ønsker dette kontakt da vår kundeservice  post@anouska.no
  • Be om retting eller sletting av opplysninger.
  • Klage til tilsynsmyndigheten. Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på kan du sende en klage til Datatilsynet.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.